Rádi sportujete a tak přemýšlíme, jestli je pro vás lepší kolo, nebo brusle? Obojí má své pro i proti a obojí vám pomůže zhubnout, zformovat postavu, hlavně pak nohy, zadek a stehna.

Pokud tedy chcete pro svou postavu udělat něco dobrého, pak na tyto problémové partie můžete využít jak kolo, tak i brusle. Můžete mít samozřejmě obojí, ale pokud váháte jen mezi jednou z těchto dvou věcí, pak si přečtěte všechny pro i proti, která kola a brusle mají.

Kolo

S kolem můžete vyrazit kamkoliv a to i na špatně dostupná místa, do lesa. Můžete jezdit po nerovném povrchu, můžete si nastavit stupeň obtížnosti při jízdě, přizpůsobit svou jízdu terénu, který může být opravdu různorodý. Dobře zabrzdíte, můžete použít tachometr a tím pádem vidíte, jakou rychlostí jedete a také jak daleko jste ujeli. Jízdu zvládnete dobře jak do kopce, tak i z kopce.

Kolo má spousty výhod. Dobré je, že díky němu ušetříte za benzín, tedy šetřit budete i životní prostředí a ještě uděláte něco pro svou kondici a pro svoje zdraví. U lidí, kteří jezdí na kole hodně, vidíte nádherně vyrýsované nohy a hezký zadek. Navíc si můžete vychutnat přírodu a okolí a vyrazit si můžete jak sami, tak i s přáteli, či rodinou.

Brusle

Brusle mají tu výhodu, že jsou levnější a také dobře skladné, nemusíte řešit, kam je dát, aby vám je někdo neukradl, a klidně si je můžete vzít do ruky. S bruslemi si můžete zajet také do obchodu, nebo kamkoliv jinam, kam vás s kolem nepustí. Jsou také podstatně levnější než kolo, ale zase se s nimi nedostanete úplně všude.

Na výlet po lese můžete s bruslemi zapomenout. Asi byste totiž daleko nedojeli. Snadné také není ani jezdit po dlažbě, rychle zabrzdit, nebo jet do kopce, protože to si dáte skutečně pořádně do těla. Nemůžete na nich nastavit obtížnost terénu, po kterém jedete. K bruslím je také nutné pořídit si helmu a chrániče. Helma by ovšem neměla chybět ani na kole.