By: Martin de Witte

Vlasy jsou ozdobou a vizitkou každé ženy, ale i muže. Pokud o své vlasy pěkně pečujete a věnujete jim péči, můžete se pak pochlubit hezkým účesem, který je výsledkem vaší péče. Vlasy mohou být dlouhé i krátké, světlé i tmavé, důležité je hlavně to, aby vám účes slušel a udělal vás zajímavými.

Určitě doma máte spousty pomůcek na vlasy a to jak fén, tak i žehličku, nebo také kulmu na vlasy. Novinkou na našem trhu je kulma na vlasy Pro perfect Curl. Jde o velmi originální kulmu, s extrémní životností. Tato kulma vydrží až 10 000 hodin práce.

Lokny s touto kulmou vytvoříte velmi lehce, rychle a snadno a nemusíte na to být žádný profesionál. Můžete si vlasy nakulmovat pouze lehce a z toho pak vytvarovat volné, přírodní lokny, které můžete vidět i na modelkách, které nenosí zcela rovné vlasy, ale nepatrně vlnité. Působí to velmi sexy a je to vhodné zejména pro ty, kdož mají málo vlasů a potřebují, aby to nebylo znatelné. Lehkými, přírodními vlnami si přidáte na objemu. Lehce pružné vlny jsou další věcí, kterou si s kulmou Pro perfect Curl, dokážete vytvořit a v neposlední řadě jsou to pak vlny pevné a dlouhotrvající, které jsou vhodné například na různé akce, jako jsou plesy, svatby, a podobně.

Kulma Pro perfect Curl se používá velice jednoduše a vy se díky ní můžete udělat neuvěřitelně krásnou a zajímavou a to snadno sama za pár minut. Stačí si pramínek vlasů uchopit do kulmy a ten se sám navine do komory, která jej automaticky zvlní. Na internetu je možné shlédnout postup kulmování na vlastní oči. Uvidíte, jak velmi snadné to celé je. Je to tak jednoduché, jako kdybyste si vlasy krepovala. Na této kulmě si můžete nastavit sama teplotu. U jemných vlasů a u vlasů poškozených si vždy vyberte menší teplotu. U vlasů pevných a nepoddajných pak teplotu vyšší. Pokud kulmu odložíte, po minutě se vám sama vypne. Což je také velká výhoda a záruka bezpečnosti.